Finissage Deur in mijn Hoofd

Een heel goed en fantastisch nieuw jaar toegewenst!
De expositie “Deur in mijn Hoofd” in een rijtjeshuis te Tilburg trok het eerste weekeinde zo’n 175 bezoekers. 10 Kunstenaars en 2 curatoren toverden in slechts zes weken tijd een verwaarloosde woning om tot een kleurrijke tentoonstelling.
Komend weekend, 4 en 5 januari 2020, openen we voor de laatste keer de deuren van 12.00 tot 18.00 uur. Zondag 5 januari sluiten we de expositie af met een nieuwjaarsborrel vanaf 15.00 uur. Je bent van harte welkom, het eerste drankje is van het huis! Via deze link is een registratie te zien an de expositie, gemaakt door Omroep Tilburg:https://omroeptilburg.nl/tv/cultuurtv/cultuur-seizoen-8-aflevering-16/

Namens ZuiderLink en alle deelnemende kunstenaars: Hartelijke groet en hopelijk tot ziens!

1 House, 6 weeks, 10 artists: Anouk Bax, Bram van Helden, Eva Hoonhout, Geertje Kapteijns, Jeroen Offerman, Gijs Pape, Manuela Porceddu, Lilia Scheerder, Marjan Wester. Curatoren: Linda Köke, Jorne Vriens. M.m.v. Jelly Stok en Ans Wester. Mogelijk gemaakt door  Woonstichting Tiwos & Cultuur Eindhoven.