Opening Expositie To be a teacher…
6 maart, LocHal

Kunstloc Brabant daagt zeven kunstvakdocenten uit om te reflecteren op hun onderwijspraktijk. En om dit te vertalen naar eigen, autonoom werk. Zo ontstaat een tentoonstelling waar kunst en onderwijs samen komen in een visie op leren.

Op 6 maart is de opening van de expositie ‘To be a teacher…(is my greatest work of art)’.

Deelnemende kunstvakdocenten:
Marieke Boumans • Miranda van Bragt • Allard Krijger • Danny van der Laan • Nicole Smans • Betje Stevens • Marjan Wester


Vanaf 16.00 uur presenteren we een interactief programma met interviews en performances. Praat onder leiding van Pien Rosmalen mee over vragen als: Hoe zie je dat voor je als kunst en onderwijs hetzelfde zijn? Wat kan en mag er dan gebeuren? Vanaf 17.00 uur is er gelegenheid om de expositie te bekijken of verder te praten met de makers onder het genot van een drankje/hapje.


Vrijdag 6 maart
Duur: 16.00 – 18.00 uur
Locatie: LocHal Tilburg
Kosten: gratis, meld je wel even aan!

Graag tot ziens!

Kunstloc Brabant
In de expositieruimte in de LocHal biedt Kunstloc Brabant inspirerende kunstenaars en initiatieven een podium. Zo willen we de kracht van kunst en cultuur en het belang van verbeelding voor de samenleving zichtbaar maken. Met deze expositie willen we de dialoog aangaan over wat het betekent om een dubbele beroepspraktijk – kunstenaar én docent – te hebben.
Je kunt de expositie bezoeken van 6 maart t/m 17 mei.